Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€

Πολιτική επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, διατηρείτε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, σε χρονικό διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

- Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του δεν έχει παραβιαστεί.

- Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό αποδεικτικό συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο - Δελτίο Αποστολής).

* Σε περίπτωση μη εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, η Naughty Dogs διατηρεί κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Προτού προχωρήσετε σε επιστροφή των προϊόντων, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]  
Στη συνέχεια παρακαλούμε συσκευάστε το προϊόν με την συσκευασία που σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν και εσείς να εξασφαλίσετε ότι τα προϊόντα δεν έχουν αλλοιωθεί, τροποποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί.

Οι τρόποι με τους οποίους  μπορείτε να επιστρέψετε ένα δέμα είναι οι εξής : α) Αν σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλάγη προϊόντος, η ανταλλαγή θα γίνεται χέρι-χέρι με την καινούργια παράδοση από την μεταφορική. β) Μπορείτε να μεταβείτε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα SPEEDEX ή κάποιας άλλης μεταφορικής που επιθυμείτε και να αποστείλλεται το δέμα σας στην διεύθυμση που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας. 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα έξοδα επιστροφής σε αλλαγή προϊόντος αφορούν τον πελάτη και όχι την εταιρεία. Μόνο σε περίπτωση φθοράς του προΪόντος δεν επιβαρύνεστε τα μεταφορικά. 

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλειπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να πιστώσει στον πελάτη μόνο τα άρτια προϊόντα.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εφόσον η διαδικασία επιστροφής έχει ολοκληρωθεί σωστά και πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, όπως περιγράφεται παραπάνω, η επιχείρησή μας είναι υποχρεωμένη να σας επιστρέψει τα χρήματά σας εντός διαστήματος 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Η επιστροφή των χρημάτων σας διενεργείται ως εξής :

- Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής.

- Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε αποστείλει σε εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή. Η πρόσθετη αρχική χρέωση της αντικαταβολής (2€), η χρέωση των μεταφορικών (3€) και η κράτηση διατραπεζικής συναλλαγής  δεν επιστρέφεται.

 

back-top

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Επωφελήσου προνόμια & προσφορές

Κάνε εγγραφή

Είσαι ήδη μέλος; Συνδέσου εδώ