Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€

Τρόποι αποστολής

Αποστολή/Παράδοση

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών (Speedex) και 1 - 2 εργάσιμων ημερών (BOX NOW). Εξαιρούνται οι εθνικές αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Στις απομακρυσμένες περιοχές αποστέλλονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Μόλις αποσταλεί η παραγγελία, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πληροφορίες, προκειμένου για τον εντοπισμό της. Εάν δεν έχετε λάβει μήνυμα επιβεβαίωσης αποστολής εντός λίγων ημερών από την παραγγελία σας, παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο με τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Σε κάθε περίπτωση καθυστέρησης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν παραδίδουμε σε Ταχυδρομικές Θυρίδες.

Δεν μπορεί να υποστηριχθεί παράδοση συγκεκριμένη ώρα της ημέρας. Τα σχόλια προς την εταιρεία courier που αφορούν συγκεκριμένες ώρες παράδοσης δεν είναι δεσμευτικά, παρόλο που γίνεται προσπάθεια να ικανοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 

ΕΛΛΑΔΑ 

  • Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους σαράντα εννιά(49,00) ευρώ, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ( εκτός κι αν είναι περίοδος εκπτώσεων π.χ. 40% και άνω). Οι αποστολές θα γίνονται με την Speedex Courier ή BOX NOW. 
  • Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων βάρους έως δύο κιλών συνολικού κόστους κάτω των σαράντα εννιά ευρώ (49,00) ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής τρία ευρώ (3,00) .

ΚΥΠΡΟΣ

  • BOXNOW: 6,80€ 1-4 ημέρες
  • Κούριερ Αεροπορικώς (Speedex Courier) : 18,00 €, 7-14 ημέρες
  • Κούριερ Ακτοπλοϊκά  (Speedex Courier) : 10,00 €, 10-21 ημέρες

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

 

  • Αν επιλέξετε αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, η αποστολή σας επιβαρύνεται με δύο (2) ευρώ.
  • Μπορείτε να επιλέξετε και παραλαβή από το κατάστημά μας, χωρίς μεταφορικά και χωρίς χρέωση αντικαταβολής.

 

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεστε  για την πορεία του δέματός σας πατώντας στον σύνδεσμο που υπάρχει στο email που λαμβάνετε την στιγμή που παραδίδουμε το δέμα σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών. (Σε περίπτωση που δεν λάβετε email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγξετε τον φάκελο ανεπιθύμητων του email σας.). Για να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλώ απαντάτε στο email [email protected].

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση στη παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να διευθετήσουμε το όποιο πρόβλημα προκύψει.

back-top

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Επωφελήσου προνόμια & προσφορές

Κάνε εγγραφή

Είσαι ήδη μέλος; Συνδέσου εδώ