Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ Super Μεταφορά Box Now ΜΟΝΟ 1,5€ Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ Super Μεταφορά Box Now ΜΟΝΟ 1,5€

Επιλέγοντας το τέλειο αρωματικό κερί για το σπίτι σου

Επιλέγοντας το τέλειο αρωματικό κερί για το σπίτι σου

 

Η προσθήκη αρωματικών κεριών στο σπίτι σου είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δημιουργήσεις μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το σωστό άρωμα μπορεί να μεταμορφώσει έναν χώρο, να προκαλέσει συγκεκριμένες διαθέσεις, ακόμη και να φέρει πίσω αγαπημένες αναμνήσεις. Με πολλές διαθέσιμες επιλογές, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πώς να επιλέξεις το τέλειο αρωματικό κερί που ταιριάζει στις προσωπικές σου προτιμήσεις και μεταμορφώνει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι. Σε αυτό το άρθρο, θα σε βοηθήσουμε να βρεις το ιδανικό αρωματικό κερί για το χώρο σου.

Σκέψου τον λόγο που θέλεις να χρησιμοποιήσεις το κερί καθώς και τον χώρο

Πριν επιλέξεις ένα αρωματικό κερί, σκέψου γιατί θέλεις να το χρησιμοποιήσεις στο σπίτι σου. Θέλεις να δημιουργήσεις μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σου, να αναζωογονήσεις το σαλόνι σου, να φρεσκάρεις το μπάνιο σου ή το θες για πιτσι πιτσι; Διαφορετικές μυρωδιές έχουν διαφορετικούς σκοπούς, οπότε ανάλογα με την ατμόσφαιρα που επιθυμείς θα περιορίσεις τις επιλογές σου.

Εξερεύνησε τις αρωματικές οικογένειες

Τα αρώματα μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε διαφορετικές οικογένειες όπως floral, citrus, woody, herbal και gourmand. Κάθε οικογένεια προσφέρει μια ξεχωριστή μυρωδιά. Σκέψου τι σου αρέσει  καθώς και τη συνολική αισθητική του σπιτιού όταν είναι να διαλέξεις μια οικογένεια αρωμάτων. Τα λουλουδένια αρώματα, για παράδειγμα, μπορεί να είναι κομψά και ρομαντικά, ενώ τα ξυλώδη αρώματα μπορούν να προσθέσουν ζεστασιά και βάθος σε ένα δωμάτιο.

Διάλεξε το κατάλληλο κερί ανάλογα με την εποχή και την περίσταση

Οι εποχές και οι περιστάσεις μπορούν να επηρεάσουν τον τύπο του αρωματικού κεριού που θα επιλέξεις. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, ελαφρύτερα και πιο φρέσκα αρώματα όπως εσπεριδοειδή ή λουλουδάτα μπορεί να είναι πιο κατάλληλα. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, θερμότερα και πιο πικάντικα αρώματα όπως η βανίλια ή η κανέλα μπορούν να δημιουργήσουν μια ζεστή και ανακουφιστική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, σκέψου αν θέλεις ένα κερί για καθημερινή χρήση ή αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο για ειδικές περιστάσεις ή εκδηλώσεις. Στην τελική, απαντώντας σε αυτές τις απλές ερωτήσεις θα μπορέσεις πολύ εύκολα να διαλέξεις το ιδανικό κερί για εσένα.

Τι σου προτείνουμε εμείς

Αν θέλεις ακόμα πιο συγκεκριμένη κατατόπιση, μην ανησυχείς καθόλου, εμείς είμαστε εδώ να σου προτείνουμε το κατάλληλο κερί ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Διάλεξε το κερί Οικογένεια, αν προτιμάς ένα έντονο και μεθυστικό άρωμα. 

Αν από την άλλη σου αρέσουν πιο γευστικά και γλυκά αρώματα, τότε το κερί Δώρο είναι το ιδανικό για σένα. 

Αν θέλεις έναν συνδυασμό floral και woody αρώματος δοκίμασε το μοναδικό κερί Toxic (μην ανησυχείς δεν είναι στα αλήθεια τοξικό). 

Για σένα που θες ένα πιο γλυκό και φρουτώδες άρωμα, σου έχουμε το κερί Τεκνατζού.

Το κερί Μόλις Χώρισα έχει το απόλυτο δροσιστικό, φρουτώδες και γλυκό άρωμα για εσένα που λατρεύεις τις πιο fruity και sweet μυρωδιές (Με την φανταστική του μυρωδιά, σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον/την πρώην!). 

Αν οι νότες που σου αρέσουν είναι πιο ξυλώδεις και floral τότε σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το κερί Στα αρχίδια μου

Τέλος, για εσένα που θες ένα γευστικό και θερμό άρωμα, σου προτείνουμε το κερί Βαριέμαι

Για να το συνοψίσουμε

Η επιλογή του τέλειου αρωματικού κεριού για το σπίτι σου είναι ανάλογη με την ατμόσφαιρα που θες να δημιουργήσεις καθώς και βασίζεται στο αρωματικό στυλ που θα διαλέξεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου ώστε να ανακαλύψεις τα κερί που σου αρέσει. Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, μπορείς να βρεις ένα αρωματικό κερί που όχι μόνο συμπληρώνει την αισθητική του σπιτιού σου, αλλά και γεμίζει το καθιστικό σου με ευχάριστα αρώματα, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που εσύ και οι καλεσμένοι σου θα λατρέψετε.

back-top

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Επωφελήσου προνόμια & προσφορές

Κάνε εγγραφή

Είσαι ήδη μέλος; Συνδέσου εδώ