Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ Super Μεταφορά Box Now ΜΟΝΟ 1,5€ Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ Super Μεταφορά Box Now ΜΟΝΟ 1,5€

Εσύ ξέρεις τα tips για να κάνεις σωστή απολέπιση

Εσύ ξέρεις τα tips για να κάνεις σωστή απολέπιση

 

Εδώ γοργόνε και γοργόνα μου θα μάθεις ένα ακόμα πολύ σημαντικό μυστικό! Πώς θα απολεπίσεις σωστά το κορμί σου ώστε να το αφήσεις απαλό και λαμπερό, χωρίς να το τραυματίσεις.

Γιατί να κάνεις απολέπιση σώματος με body scrubs που περιέχουν κόκκους ζάχαρης;

Για να δούμε τι κάνει τα body scrubs που περιέχουν κόκκους ζάχαρης τόσο ξεχωριστά. Η ζάχαρη δεν είναι μόνο ένα βασικό συστατικό στο ντουλάπι της κουζίνας σου αλλά είναι και ο σούπερ σταρ στην περιποίησης της επιδερμίδας, καθώς περιέχει γλυκολικό οξύ και βοηθά τα κύτταρα της γοργονοεπιδερμίδας σου να ανανεωθούν, αποκαλύπτοντας, έτσι, ένα αναζωογονημένο δέρμα. Καθώς λοιπόν, κάνεις μασάζ στο σώμα σου, οι κόκκοι ζάχαρης απομακρύνουν απαλά τα νεκρά αυτά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντάς το απαλό, ενυδατωμένο και λαμπερό.

Τα inside tips για τη καλύτερη χρήση του body scrub

Εδώ είναι όλο το ζουμί, οπότε δώσε βάση!

  1. Πριν εφαρμόσεις το scrub σώματος, κάνε ένα ζεστό ντους για να καθαρίσεις το δέρμα σου και να ανοίξουν οι πόροι σου.
  2. Ξεκίνα από τα πόδια και προχώρησε προς τα πάνω, ώστε να καλύψεις όλες τις περιοχές.
  3. Κάνε απαλό μασάζ: Χρησιμοποίησε απαλές κυκλικές κινήσεις για να κάνεις μασάζ το scrub στο δέρμα σου. Αυτή η κίνηση βοηθά τους κόκκους ζάχαρης να κάνουν βαθιά απολέπιση, με αποτέλεσμα να έχεις μια υγιής και φυσική λάμψη.
  4. Αφού τρίψεις καλά καλά, ξέπλυνε το προϊόν με ζεστό νερό. Το δέρμα σου θα είναι απαλό και ενυδατωμένο χάρη στo ελαιόλαδο που υπάρχει στα scrub. Για ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα εφάρμοσε και μια ενυδατική λοσιόν, έτσι για το καλό βρε παιδάκι μου, μην κάνουμε και μισές δουλειές!
  5. Χρησιμοποίησε το scrub σώματος 2-3 φορές την εβδομάδα. Κανένα θαύμα δεν έγινε μέσα σε μια μέρα, οπότε το κλειδί για μια απαλή και αναζωογονημένη γοργονοεπιδερμίδα είναι ακριβώς αυτό.

Τι κάνει τα δικά μας body scrubs να ξεχωρίζουν

Το Body Marmalade Scrub Macadamia & Almond έχει ένα ευχάριστο και έντονο άρωμα, που θα σου χαρίσει μια αίσθηση χαλάρωσης ενώ το Body Marmalade Pink Shimmer Scrub Oriental Oud θα χαρίσει μια υπέροχη λάμψη στο σώμα σου που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμα πιο όμορφα! Και τα δύο μας body scrubs θα κάνουν θαύματα στην γοργονοεπιδερμίδα σου καθώς περιέχουν κόκκους ζάχαρης που θα σου χαρίσουν απαλό δέρμα χωρίς να το τραυματίσουν. Επιπλέον, ένα άλλο βασικό συστατικό που έχουν είναι το ελαιόλαδο το οποίο περιέχει βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματός σου και κρατούν την νεανική του εμφάνιση. Αν, λοιπόν, αναζητάς έναν φιλικό, φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο να φροντίσεις το δέρμα σου, τότε αυτά τα δυο προϊόντα αξίζει να τα δοκιμάσεις!

Για να τα συνοψίσουμε

Αυτά τα scrubs προσφέρουν έναν τέλειο τρόπο για να μετατρέψεις το ντους σου σε μια εμπειρία σπα. Είτε είχες μια κουραστική μέρα στη δουλειά είτε προετοιμάζεσαι για μια βραδινή έξοδο, τα scrub σώματος που περιέχουν κόκκους ζάχαρης θα κάνουν το δέρμα σου πιο λαμπερό και υγιές από ποτέ καθώς και θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα!

back-top

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Επωφελήσου προνόμια & προσφορές

Κάνε εγγραφή

Είσαι ήδη μέλος; Συνδέσου εδώ