Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ Super Μεταφορά Box Now ΜΟΝΟ 1,5€ Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ Super Μεταφορά Box Now ΜΟΝΟ 1,5€

Μάθε πως να εφαρμόζεις σωστά την λοσιόν στο σώμα σου

Μάθε πως να εφαρμόζεις σωστά την λοσιόν στο σώμα σου

 

Τώρα ίσως να σκέφτεσαι μα πόσο δύσκολο πια είναι να εφαρμόσω την λοσιόν στο σώμα μου; Κι όμως υπάρχει τρόπος εφαρμογής που βοηθά ακόμα περισσότερο στην θρέψη και στην ενυδάτωση του δέρματος σου, αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό. Ποιος είναι αυτός; Σε αυτό ακριβώς το άρθρο θα σου δώσουμε tips και μυστικά ώστε να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα καθώς και να βελτιώσεις συνολικά τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου.

Ξεκίνα καθαρίζοντας το σώμα σου

Πριν από την εφαρμογή της λοσιόν, βεβαιώσου ότι το δέρμα σου είναι καθαρό και απαλλαγμένο από βρωμιές. Κάνε ένα ντουζάκι, στέγνωσε το απαλά με μια πετσέτα, αφήνοντας το δέρμα σου ελαφρώς υγρό. Η υγρασία βοηθά τη λοσιόν να ενυδατώσει καλύτερα την γοργονοεπιδερμίδα σου.

Διάλεξε την σωστή λοσιόν

Το να διαλέξεις την κατάλληλη λοσιόν είναι εύκολη υπόθεση αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα. Σκέψου τις συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματός σου, όπως είναι η ξηρότητα, η ευαισθησία ή τυχόν αλλεργίες που μπορεί να έχεις. Επέλεξε μια λοσιόν που περιέχει θρεπτικά συστατικά όπως αλόη βέρα, ελαιόλαδο και βιταμίνη Ε. Εννοείται, γοργόνες και γοργόνοι, πως οι δικές μας λοσιον έχουν όλα αυτά τα συστατικά. 

Εφάρμοσε μια επαρκής ποσότητα

Τώρα θα μας ρωτήσεις ποια θεωρείται η κατάλληλη ποσότητα. Ούτε πολύ ούτε λίγη είναι η απάντηση (μην αδειάσεις και ολόκληρο το μπουκάλι!) Η ποσότητα, λοιπόν, που θα χρειαστείς είναι ανάλογη με την περιοχή που θέλεις να την εφαρμόσεις. Είναι προτιμότερο να ξεκινήσεις με μια μέτρια ποσότητα και σταδιακά να προσθέσεις περισσότερη εάν χρειάζεται.

Πώς να την ‘ζεστάνεις’ και πώς να την εφαρμόσεις στο σώμα σου

Τρίψε τις παλάμες σου μαζί ώστε να θερμάνεις ελαφρώς τη λοσιόν. Αυτό βοηθά στην ευκολότερη εφαρμογή και απορρόφηση από το δέρμα σου. Άρχισε να την εφαρμόζεις στο σώμα σου με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Ξεκίνησε από κάτω και προχώρησε προς τα πάνω. Εστίασε σε μία περιοχή κάθε φορά, για να είσαι σίγουρη/ος ότι την έχεις εφαρμόσει παντού. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές που συνήθως είναι ξηρές, όπως αγκώνες, γόνατα και φτέρνες. Χρησιμοποίησε καλύτερα ανοδικές κινήσεις στα χέρια και τα πόδια σου. Μην ξεχνάς το λαιμό και του στήθος σου καθώς χρειάζονται την ίδια περιποίηση.

Κάνε μασάζ ώστε να απορροφηθεί πιο γρήγορα

Εδώ σου έχουμε το μυστικό που θα κάνει την διαφορά! Αφού, λοιπόν, εφαρμόσεις τη λοσιόν, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κάνεις απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σου. Αυτό βοηθά και στην απορρόφηση του προϊόντος, αλλά και στη χαλάρωση του σώματος. Έτσι θα κάνεις και καλό στην γοργονοεπιδερμίδα σου και θα χαλαρώσεις.

Για να τα συνοψίσουμε

Η σωστή εφαρμογή λοσιόν σώματος είναι ένα απλό αλλά σημαντικό βήμα σε οποιαδήποτε ρουτίνα περιποίησης. Ακολουθώντας τα παραπάνω tips, μπορείς να βελτιώσεις τα οφέλη της αφήνοντας το δέρμα σου ενυδατωμένο, λείο, αναζωογονημένο, υγιές και λαμπερό που θα ακτινοβολεί ομορφιά από την κορυφή μέχρι και τα νύχια!

back-top

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Επωφελήσου προνόμια & προσφορές

Κάνε εγγραφή

Είσαι ήδη μέλος; Συνδέσου εδώ