Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ Super Μεταφορά Box Now ΜΟΝΟ 1,5€ Super Γοργόνες Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€ Super Μεταφορά Box Now ΜΟΝΟ 1,5€

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της κρέμας και της λοσιόν σώματος

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της κρέμας και της λοσιόν σώματος

 

Αυτό είναι ένα ερώτημα που ενδεχομένως να απασχολεί πολλές γοργόνες και γοργόνους, πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι αυτές.

Τι είναι η κρέμα σώματος;

Η κρέμα σώματος είναι μια παχιά, πλούσια σύνθεση που προσφέρει έντονη ενυδάτωση και περιέχει περισσότερο λάδι και μαλακτικό. Η λιπαρότητα που έχει, προστατεύει το δέρμα, κρατώντας την υγρασία που χρειάζεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Λόγω της πιο παχιάς της σύνθεσης χρειάζεται  περισσότερο χρόνο για να απορροφηθεί από το δέρμα. Η κρέμα σώματος, λοιπόν, θα κάνει την επιδερμίδα σου απαλή σαν του μωρού!

Οφέλη της κρέμας σώματος

  • Βαθιά ενυδάτωση: Η κρέμα σώματος ενυδατώνει το διψασμένο σου δέρμα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα όπως το ξεφλούδισμα και η τραχιά υφή.
  • Ενισχυμένη θρέψη: Η πλούσια σύνθεση της παρέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες για ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα.
  • Ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας: Αιχμαλωτίζει την υγρασία που χρειάζεται το δέρμα σου, παρέχοντας ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα.
  • Εντατική θεραπεία: Η κρέμα σώματος είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τις πιο ξηρές περιοχές όπως είναι οι αγκώνες, γόνατα και φτέρνες, προσφέροντάς τους την απαραίτητη ενυδάτωση.

Πότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κρέμα σώματος

Η ιδανικότερη ώρα για να την χρησιμοποιήσεις είναι το βράδυ, γιατί της δίνεις περισσότερο χρόνο ώστε να απορροφηθεί και να κάνει τα μαγικά της ενώ κοιμάσαι.

Τι είναι η λοσιόν σώματος;

Η λοσιόν σώματος, από την άλλη πλευρά, είναι πιο ελαφριά γιατί περιέχει πιο πολύ νερό. Σκοπός της είναι να παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση και υγρασία στο δέρμα χωρίς να αφήνει βαριά ή λιπαρή αίσθηση. Η λοσιόν σώματος απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας σε να νιώθεις πιο αναζωογονημένη από ποτέ!

Οφέλη της λοσιόν σώματος

  • Ελαφριά ενυδάτωση: Η λοσιόν σώματος προσφέρει μια ελαφριά ενυδατική εμπειρία, ιδανική αν προτιμάς μια μη λιπαρή αίσθηση.
  • Γρήγορη απορρόφηση: Περιέχει περισσότερο νερό, με αποτέλεσμα να απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, καθιστώντας την βολική για καθημερινή χρήση.
  • Ευκολία εφαρμογής: Η ελαφρύτερη υφή της απλώνεται εύκολα στο δέρμα, απαιτώντας λιγότερη προσπάθεια ώστε να εφαρμοστεί. Επομένως, δεν χρειάζεται να κουραστείς και να απλώνεις ξανά και ξανά την λοσιόν μέχρι να φύγουν τα άσπρα σημάδια της, όπως γίνεται με την κρέμα σώματος.
  • Κατάλληλη για το καλοκαίρι : Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς δεν αφήνει την αίσθηση της λιπαρότητας στο γοργονοδέρμα σου.

Πότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την λοσιόν σώματος

Λόγω της γρήγορής της απορρόφησης, η λοσιόν σώματος είναι ιδανική για όλη την ημέρα και για όλο τον χρόνο όταν χρειάζεσαι γρήγορη ενυδάτωση.

Ποια να διαλέξω: Την κρέμα ή την λοσιόν για το σώμα μου;

Αυτό είναι όντως ένα δίλημμα! Για αυτό θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις. Τόσο οι κρέμες σώματος όσο και οι λοσιόν σώματος κάνουν το δέρμα σου απαλό και ομοιόμορφο. Αν θέλεις να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου καθημερινά, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις λοσιόν. Την κρέμα είναι καλύτερο να την επιλέξεις σε περιπτώσεις που χρειάζεσαι πιο έντονη ενυδάτωση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αυστηρός κανόνας οπότε η επιλογή είναι δική σου. Όμως, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς τουλάχιστον ένα από τα δύο προϊόντα, γιατί κανείς δεν θέλει μια θαμπή και άτονη εμφάνιση φυσικά!

Για να τα συνοψίσουμε

Η επιλογή της σωστής ενυδατικής κρέμας για το σώμα σου είναι αρκετά σημαντική ώστε να έχεις ένα υγιές και ενυδατωμένο δέρμα. Με βάση τις διαφορές που είπαμε παραπάνω, μπορείς να επιλέξεις το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε!

back-top

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Επωφελήσου προνόμια & προσφορές

Κάνε εγγραφή

Είσαι ήδη μέλος; Συνδέσου εδώ